Usamos cookies para mejorar el servicio, al seguir navegando aceptas nuestra Política de cookies

  • Canal Youtube
Granges pròpies a la comarca de Tarragona

Granges pròpies a la comarca de Tarragona

Granja Gaià es una empresa carregada de tradició, de caràcter familiar va ser fundada l'any 1962 pels germans Josep Mª i Ricard Ramon els quals amb esforç combinaven les feines agrícoles del camp amb l'inici de l'activitat avícola.

En els seus inicis la fabricació de pinsos era pròpia. Avui en dia utilitzem pinsos de qualitat  que ens permeten assegurar un creixement tradicional de les aus, aconseguint una qualitat superior que caracteritza la marca Granja Gaià.

L’activitat avícola gairebé no ha canviat: el cicle s’inicia amb la producció d’ous, la reproducció de pollastres, seguint amb la seva cria i engreix en condicions òptimes, tot això amb granges pròpies. Les instal·lacions del nostre escorxador han evolucionat cap a procediments automatitzats que milloren tota la cadena de producció i garanteixen uns nivells de qualitat superior.

Per a garantir la qualitat dels nostres productes frescos des de la nostra granja fins a casa teva, Granja Gaià disposa d’una flota de camions frigorífics que asseguren la cadena de fred i el perfecte estat de conservació, per que els productes no perdin cap ni una de les seves propietats.

Camí Mas Llagostera s/n
43762 La Riera de Gaià (Tarragona)
g@granjagaia.com
www.granjagaia.com
977 65 51 33